Skip to main content

Παπαπέτρου: «Έχουμε κάνει βήματα μπροστά»

Ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (22/12) απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στο συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μετά και την νίκη των Ισραηλινών στην Βαρκελώνη, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του έχει κάνει βήματα μπροστά, στα τελευταία παιχνίδια της.

 "Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Από τη μία το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ πιεσμένο, από την άλλη είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα αυτή την στιγμή. Νομίζω ότι είναι σημαντικό το πώς θα ταξιδέψουμε, η απόφαση της διοίκησης να ναυλώσει τσάρτερ. Όπως έχουμε δει φέτος με τον κορονοϊό, πολύ ταξιδεύουν με δύο και τρεις ανταποκρίσεις, με πολλή ταλαιπωρία. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό, στη Μακάμπι. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε κοντινή θέση μ' εμάς στη βαθμολογία, ψάχνει να πάρει νίκες για να ανέβει. Όπως κι εμείς. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι", ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού, για να προσθέσει:

"Έχει κάνει μια μεγάλη νίκη στη Βαρκελώνη. Κι εμείς έχουμε καλή ψυχολογία γιατί παίξαμε καλά τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και με την Άλμπα. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Μακάμπι έχει πολύ ικανούς παίκτες, με κινητήριο μοχλό τον Σκότι Γουίλμπεκιν".

Ο Παπαπέτρου αναφέρθηκε και στην εικόνα της ομάδας του τελευταίο διάστημα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, νιώθω σαν να χτίζουμε σιγά σιγά αυτό που θέλουμε να είμαστε. Σίγουρα αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη, ή στα λόγια. Στα τελευταία δύο παιχνίδια όμως, έχουμε βγάλει σίγουρα ένα μαχητικό και ομαδικό πνεύμα. Έχουμε κάνει βήματα μπροστά. Είναι σημαντικό να σταθεροποιήσουμε αυτή την απόδοση σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος να δείχνουμε μια τέτοια εικόνα".