Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Τετάρτης (23/12)

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 16ης αγωνιστικής της Euroleague, με τα προβλήματα απουσιών να συνεχίζονται.

Ζαλγκίρις Κ. – Μπάγερν Μ. (19:00)

Γνώριμες απουσίες για τους Λιθουανούς, καθώς για ακόμα ένα παιχνίδι μένουν εκτός οι τραυματίες Γκαρίνο και Βαστούρια.  Αλλά και η Μπάγερν θα παραταχθεί με προβλήματα, καθώς θα απουσιάσει ο Λούτσιτς.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (19:45)

Με όλα της τα όπλα θα παραταχθεί η Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς κανονικά υπολογίζεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Τούρκων, ο Γκούντουριτς, ενώ επιστρέφουν και οι τραυματίες Βέσελι και Πέρεζ. Αντίθετα, οι ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη χωρίς τον τραυματία Πρίντεζη.

Αρμάνι Μ. – Μπασκόνια (21:45)

Η Αρμάνι Μιλάνο ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό, καθώς οι Ιταλοί ανακοίνωσαν δύο κρούσματα. Η ομάδα του Μιλάνου δεν έχει κάνει γνωστά τα ονόματα των θετικών, όμως λογικά θα πρόκειται για δύο εκ των Μίτσοβ, Πάντερ και Ταρζέφσκι, οι οποίοι απουσίασαν από το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Σάσαρι.  Αντίθετα, οι Βάσκοι θα παραταχθούν με όλα τα όπλα τους.  

Βαλένθια – Χίμκι (22:00)

Τρεις απουσίες καλούνται να καλύψουν οι νυχτερίδες, ενόψει του αγώνα με την Χίμκι, καθώς εκτός παραμένουν οι τραυματίες Σάστρε και Μαρίνκοβιτς, όπως και ο Λαμπεϊρί, που υπέστη εκ νέου θλάση και θα μείνει εκτός για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Όσον αφορά τους Μοσχοβίτες, θα αγωνιστούν χωρίς τους Βορόνοβ και Μονρό.