Skip to main content

Τζόνσον: «Ο Πιτίνο δεν είχε ακριβώς την αίσθηση πως όλοι ήταν ακόμα επαγγελματίες»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναικού, Γουέσλει Τζόνσον μιλώντας στο «The Scorer’s Table» podcast μίλησε για τις εμπειρίες του από την παρουσία του στους "πράσινους" και έκανε μερικά... παράπονα από τον κόουτς.

Ο Γουέσλει Τζόνσον δήλωσε χαρακτηριστικα ότι: “Έχεις ακούσει πολλές τρομακτικές ιστορίες, ότι δεν πληρώνουν και διάφορα τέτοια. Εγώ δεν είχα καμία προσδοκία πηγαίνοντας εκεί. Ήθελα να παίξω, επειδή η τελευταία σεζόν ήταν περίεργη με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ήθελα μια άλλη κατάσταση για μένα. Πήγα εκεί και ήταν τρέλα. Ο κόσμος ήταν τρελός. Άναβαν φωτοβολίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα, τις πετούσαν. Ήταν σαν ατμόσφαιρα κολεγιακού πρωταθλήματος επί δέκα. Μια τρέλα. Η αδρεναλίνη ήταν σε υψηλά επίπεδα.

Πηγαίνοντας εκεί ένιωσα και πάλι αυτό το συναίσθημα που ήθελα για να παίξω και να είμαι μπασκετμπολίστας πάλι.

Ο Παναθηναϊκός απέλυσε τον προπονητή μετά από ένα παιχνίδι. Ήταν τρέλα. Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά αυτό πήγε στη δεύτερη παράταση. Αλλά για να κερδίσουν οι αντίπαλοι ήταν πολύ καυτοί και σκόραραν από παντού. Μετά το παιχνίδι ήρθε, δεν μας είπε τίποτα, καμία ομιλία.

Δεν είχε ακριβώς την αίσθηση πως όλοι ήταν ακόμα επαγγελματίες. Καταλαβαίνω ότι έχεις ένα αγωνιστικό πλάνο, αλλά έχεις να διαχειριστείς επαγγελματίες. Έμεινε πιστός στον δικό του τρόπο και δεν ήταν το σωστό ταίριασμα για την ομάδα. Ναι ήταν πετυχημένος, με το Λούιβιλ, Εμείς όμως ήμασταν στην Ευρωλίγκα, σε δύο εντελώς διαφορετικούς δρόμους. Χωρίς αμφιβολία όμως ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα”.