Skip to main content

Euroleague: Όλα τα βλέμματα σε Μόσχα και Κωνσταντινούπολη

17η στροφή και τελευταία για το 2020 στην Euroleague, με την πρώτη ημέρα να φιλοξενεί πέντε αναμετρήσεις και τα βλέμματα να στρέφονται σε Μόσχα και Κωνσταντινούπολη.

Η αρχή γίνεται στην Μόσχα (19:00), εκεί που ο Ολυμπιακός θέλει να πει αντίο στην χρονιά με νίκη, απέναντι στην ουραγό Χίμκι. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες και κόντρα στους ταλαντούχους αλλά εξαιρετικά ασταθείς Μοσχοβίτες, θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό τους σερί, αλλά παράλληλα να πάρουν, τόσο ψυχολογική, όσο και βαθμολογική ώθηση, ενόψει του 2021.

Λίγο αργότερα, στις 19:30 στην Κωνσταντινούπολη, έχουμε το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, με την Αναντολού Εφές να φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από εγχώρια ντέρμπι, με διαφορετική, όμως, κατάληξη, καθώς η Εφές ξεπέρασε το εμπόδιο της Φενέρ, την ίδια ώρα που η Βασίλισσα γνώριζε εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Στις 21:00, η Άλμπα Βερολίνου φιλοξενεί την Ζαλγκίρις Κάουνας, με τις δύο ομάδες να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα, καθώς οι Γερμανοί προέρχονται από δύο σερί ήττες και οι Λιθουανοί από τέσσερις σερί νίκες. Την ίδια σχεδόν ώρα (21:05) η Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενεί την Ζενίτ, ενώ, τέλος, το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 22:00, με τον ισπανικό εμφύλιο ανάμεσα στην Μπασκόνια και την Βαλένθια.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

19:00 Χίμκι – Ολυμπιακός

19:30 Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης

21:00 Άλμπα Β. – Ζαλγκίρις

21:05 Μακάμπι – Ζενίτ

22:00 Μπασκόνια - Βαλένθια