Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Τρίτης 29/12 (upd)

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει η πρώτη ημέρα της 17ης αγωνιστικής της Euroleague, με τα προβλήματα να μην αφήνουν τις ομάδες, ούτε στο φινάλε του 2020.

Χίμκι - Ολυμπιακός(19:00)

Ο Βορόνοφ είναι το… ερωτηματικό του Ρίμας Κουρτινάιτις, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Κώστα Παπανικολάου.

Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης(19:30)

Πλήγμα για την Εφές αποτελεί η απουσία του Τιμπόρ Πλάις, που θα μείνει εκτός για ένα μήνα, ενώ η Ρεάλ συνεχίζει την φετινή σεζόν χωρίς τον άτυχο Άντονι Ράντολφ.  

Άλμπα Βερολίνου – Ζαλγκίρις (21:00)

Αρκετά τα προβλήματα για τους Γερμανούς που θα παραταχθούν χωρίς τον Πέιτον Σίβα αλλά και τον προπονητή τους, Αΐτο Ρενέσες, που ταλαιπωρείται από κορονοϊό, ενώ  αμφίβολοι είναι οι Λάμερς και Έρικσον. Γνωστές οι απουσίες της Ζαλγκίρις, αυτές των Γκαρίνο και Βαστούρια.  

Μακάμπι – Ζενίτ (21:05)

Μία απουσία και ένα… ερωτηματικό καλείται να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς θα απουσιάσει ο Κοέν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χάντερ.  Μία απουσία έχει και ο Τσάβι Πασκουάλ, ,που δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κοστόφ.

Μπασκόνια – Βαλένθια (22:00)

Αμφίβολος ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Βαλένθια είναι ο Ακίλε Πολονάρα, από πλευράς Μπασκόνια, ενώ οι νυχτερίδες θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Μαρίνκοβιτς και Λαμπεϊρί, καθώς επίσης και τον Βίβες, καθώς ο Πονσαρνάου δεν ρισκάρει τυχόν υποτροπή στον τραυματισμό του, από το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Χιπουθκόα.