Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Τετάρτης (30/12)

Η αυλαία για το 2020 πέφτει με τα παιχνίδια της δεύτερης ημέρας της 17ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Ερυθρό Αστέρα να είναι αυτός που αντιμετωπίζει τα σημαντικότερα προβλήματα, από τις οκτώ ομάδες που αγωνίζονται απόψε.

Φενέρμπαχτσε - Βιλερμπάν 19:45

Χωρίς τον Άλεξ Πέρε θα παραταχθούν οι Τούρκοι απέναντι στην Βιλερμπάν, με τους Γάλλους να στερούνται των υπηρεσιών του τραυματία Φολ αλλά και του Γιαμπουσελέ .

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 20:00

Πολλά τα προβλήματα για τους Σέρβους, καθώς ο Ράντονιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λόιντ, Σιμόνοβιτς, Νοκό και Χολ, ενώ ο Όγκαστ παραμένει ανέτοιμος, από πλευράς Παναθηναϊκού.

Μπάγερν Μ. - Μπαρτσελόνα 20:30

Αμφίβολος για την αναμέτρηση του Μονάχου θεωρείται ο Λούτσιτς, ενώ ο Σίσκο απουσίασε από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος των Βαυαρών, λόγω μυϊκού τραυματισμού. Από πλευράς Μπάρτσα, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κοζέρ και Ντέιβις και φυσικά ο Ερτέλ, που θεωρείται… ξένο σώμα.

Αρμάνι Μ. - ΤΣΣΚΑ Μ. 21:45

Χωρίς τον Μίτσοβ θα παραταχθούν οι Ιταλοί στην Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Κλάιμπερν.