Skip to main content

Πασκουάλ: «Είχαμε τον έλεγχο, παίξαμε εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση»

Ο προπονητής της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου σχετικά με την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναικού με 89-77, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα και έπαιξε εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση.

Ο κόουτς Πασκουάλ δήλωσε ότι: «Είναι όμορφα να είμαι εδώ ξανά. Εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναικό, υγεία και επιτυχίες. Κάναμε καταπληκτική δουλειά, είχαμε τον έλεγχο, παίξαμε εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για τον Κέβιν Πάνγκος: «Είναι ο ηγέτης μας, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία. Γίνεται όλο και καλύτερος, πιο ώριμος. Δουλέψαμε σκληρά να τον αποκτήσομε και θέλαμε να είναι ο ηγέτης μας».

Όσον αφορά τον Γιώργο Βόβορα και την απομάκρυνσή του από τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Όταν απολύεται ένας προπονητής, όλοι νιώθουν άσχημα. Είναι ένας συνάδελφος, που χάνει την δουλειά του. Είναι μέρος της ζωής μας, αλλά νιώθουμε άσχημα. Νιώθεις χειρότερα αν έχεις δουλέψει μαζί του. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».