Skip to main content

Αρμάνι Μ.: Προπονήθηκε στην έδρα της Βαλένθια, την οποία φιλοξενεί την Τρίτη (12/1) στο Μιλάνο (vid)

Η Αρμάνι Μιλάνο παραμένει αποκλεισμένη στην Ισπανία, μετά το παιχνίδι της Παρασκευής με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αποστολή των Ιταλών δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην βάση της, καθώς η καταιγίδα «Φιλομένα» κράτησε όλα τα αεροπλάνα στο έδαφος της Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να αναβληθεί και το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κρεμόνα.

Έτσι η Αρμάνι αναγκάστηκε να ταξιδέψει με τρένο στην Βαλένθια, ενώ μέσα στην ημέρα θα μπορέσει να επιστρέψει αεροπορικώς στο Μιλάνο.

Μάλιστα, οι παίκτες της Αρμάνι προπονήθηκαν στο γήπεδο της Βαλένθια, την οποία φιλοξενούν την Τρίτη στο Μιλάνο (12/1, 21:45)!

Δείτε την ανάρτηση των Ιταλών:

Μάλιστα, ο Μάλκολμ Ντιλέινι είχε όρεξη για πλάκα, καθώς σε συνομιλία του στο twitter με τον Ντι Τζέι Στέφενς, τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται στην Βαλένθια, το αεροπλάνο στην Μαδρίτη και περιμένουν πότε θα έρθει να τους… μαζέψει!

"Δεν υπάρχουν πτήσεις και όλα πήγαν πίσω. Το αεροπλάνο μας είναι στην Μαδρίτη και πήραμε τρένο για την Βαλένθια, ενώ περιμένουμε να έρθει να μας μαζέψει. Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα γίνει αυτό", αναφέρει η ανάρτηση του Ντιλέινι που… κτύπησε εκ νέου και με δεύτερο τιτίβισμα του, στάθηκε στο ότι η Αρμάνι προπονείται στην έδρα της ομάδας την οποία φιλοξενεί την Τρίτη (12/1, 21:45), λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Κάνουμε προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας που θα υποδεχθούμε αύριο. Σκεφτείτε πόσο σπάνιο είναι αυτό".