Skip to main content

Euroleague: Για το… restart ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Βιλερμπάν

Με την δεύτερη ημέρα ολοκληρώνεται η 19η αγωνιστική της Euroleague και μετά το σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ, η Ελλάδα θέλει να κάνει το 2/2, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Βιλερμπάν (21:00).

Οι πράσινοι θέλουν την νίκη και για ψυχολογικούς λόγους, προκειμένου να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί τριών ηττών, αλλά και βαθμολογικούς, προκειμένου να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά πατώματα.

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στην Μόσχα, με την ΤΣΣΚΑ να θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, υποδεχόμενη την Ζαλγκίρις, που μετρά έξι συνεχόμενες νίκες!

Στις 20:30 συγκρούονται δύο από τις φετινές εκπλήξεις της διοργάνωσης, η Μπάγερν Μονάχου, που προέρχεται από την ήττα στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό και η Ζενίτ, που μετρά δυο σερί διπλά, σε Τελ Αβίβ και Αθήνα.

Τέλος, στις 22:00, η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το εντός έδρας… χαστούκι από την Μπασκόνια, υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, με στόχο να ξεκινήσει και πάλι ένα νικηφόρο σερί, με το προηγούμενο να διακόπτεται μετά από έξι επιτυχημένα αποτελέσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

19:00 ΤΣΣΚΑ Μ. – Ζαλγκίρις

20:30 Μπάγερν Μ. – Ζενίτ

21:00 Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν

22:00 Ρεάλ – Ερυθρός Αστέρας