Skip to main content

Κούριτς: «Ο Γιασικεβίτσιους είναι πραγματικά απαιτητικός» (vid)

Ο Κάιλ Κούριτς μίλησε στο «FullBasket TV» για τον προπονητή του στη Μπαρτσελόνα, Σάρας Γιασικεβίτσιους, την αλλαγή προπονητή στους μπλαουγκράνα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και για τον Τομάς Ερτέλ.

 

Αναλυτικά ο Κάιλ Κούριτς μίλησε:

Για τον Γιασικεβίτσιους: «Ο Γιασικεβίτσιους είναι πραγματικά απαιτητικός. Είναι νικητής. Αν σκοράρεις 10 πόντους, αλλά ο παίκτης που μαρκάρεις σκοράρει επίσης 10 πόντους, τότε δεν θα παίξεις. Είναι αλήθεια ότι είχαμε έναν περίεργο Δεκέμβρη, αλλά κερδιζούμε αγώνες ως ομάδα, όπως κάναμε και στη Μόσχα. Η νίκη είναι ομαδικό θέμα. 

Για την υπόθεση του Ερτέλ: Eίναι... business, δεν ήταν εύκολο, αλλά είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Είναι καλός παίκτης, μπορεί να σκοράρει και να πασάρει εύκολα. 

Για την αλλαγή προπονητή το περασμένο καλοκαίρι: «Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Ο τρόπος που προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες, η σχέση ανάμεσα στους παίκτες και τους προπονητές... τα πάντα είναι διαφορετικά. Κάποια είναι καλύτερα, κάποια όχι, αλλά διαφέρουν πολύ». 

Δείτε το βίντεο: