Skip to main content

Ολυμπιακός: Βράζουν με τις αποφάσεις των διαιτητών με Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε μία άδικη, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ήττα από την Μπαρτσελόνα, όμως στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο… βράζουν για τις αποφάσεις της διαιτησίας στα τελευταία λεπτά, με την τριάδα να… σπρώχνει στην νίκη τους Καταλανούς.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το διαιτητικό τρίο φόρεσε… μπλαουγκράνα γυαλιά στις τελευταίες φάσεις, δίνοντας τα πάντα υπέρ της Μπαρτσελόνα.

Οι ερυθρόλευκοι… κραυγάζουν για το 5ο φάουλ του Έλις, 2’06’’ πριν το φινάλε, με τον Κούριτς να βουτάει χαρακτηριστικά, στην επαφή του με τον σέντερ του Ολυμπιακού και τους διαιτητές, αντί να τον τιμωρήσουν με τεχνική ποινή για το φλόπινγκ, να στέλνουν στον πάγκο τον ψηλό της ομάδας του Πειραιά.

Στα 44’’ πριν το φινάλε, με το σκορ στο 74-72 υπέρ του Ολυμπιακού, ο Χίγκινς αστοχεί σε δίποντο, όμως οι διαιτητές… ανακαλύπτουν φάουλ του Τζένκινς πάνω στον Μίροτιτς, στέλνοντας από το… πουθενά τον παίκτη της Μπαρτσελόνα στις βολές, για το 74-74.  Σε αυτή την περίπτωση, όχι μόνο δεν υπήρχε φάουλ πάνω στον Μίροτιτς, αλλά κανονικά έπρεπε να τιμωρηθεί με τεχνική ποινή ο πάγκος της Μπαρτσελόνα για την αντίδραση του, καθώς είχε ήδη προειδοποίηση.

6’’ πριν το τέλος, η διαιτητική τριάδα έδωσε φάουλ στον Ζαλ Σαρλ πάνω στον Χίγκινς, ενώ παράλληλα χρέωσε με τεχνική ποινή τον Μπαρτζώκα, στην προσπάθεια της να… κλειδώσει το διπλό. Οι Καταλανοί, όμως ,είχαν 2/3 βολές, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ακόμα ένα κτύπημα, στο φινάλε, με τον μη καταλογισμό φάουλ του Χάνγκα πάνω στο τρίποντο του Σπανούλη και ενώ ο παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει ήδη σηκώσει το χέρι για την παράβαση, καθώς υπήρχε η σχετική εντολή από τον πάγκο της ομάδας του, με τους διαιτητές να… κλείνουν χαρακτηριστικά τα μάτια.