Skip to main content

Βατούτιν: «Είμαστε κοντά στην αγορά ψηλού»

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ , Αντρέι Βατούτιν μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ρωσική ομάδα, τους τραυματισμούς των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τόρνικε Σενγκέλια, ενώ τόνισε πως οι Μοσχοβίτες βρίσκονται κοντά στην αγορά ψηλού.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο TASS:

 

«Είναι προφανές σε όλους πως η ομάδα είναι σε κρίση, ίσως μεγαλύτερη από αυτή που περιμέναμε. Η μείωση του προϋπολογισμού που αποφασίστηκε το καλοκαίρι είχε ως αποτέλεσμα να μην είναι το ρόστερ τόσο βαθύ, όσο έχουμε συνηθίσει. Στην αρχή της σεζόν, σημείωσα πως οποιοσδήποτε τραυματισμός θα μας δημιουργήσει πρόβλημα. Μέχρι να αρχίσουν οι τραυματισμοί λοιπόν, όλα λειτουργούσαν σχεδόν τέλεια, αλλά τώρα έχουμε χάσει τρεις πολύ σημαντικούς παίκτες μας, κάτι που έχει συνέπειες στην απόδοση και τα αποτελέσματά μας. Είτε μας αρέσει είτε όχι, η δεύτερη πεντάδα μας έγινε... πρώτη και δεν είναι έτοιμη κάθε φορά να μας φέρνει το θετικό αποτέλεσμα.

Τα προβλήματά μας δεν θα λυθούν με έναν μαγικό τρόπο, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το γεγονός πως μέχρι να επιστρέψουν οι τραυματίες, η ομάδα θα είναι σε δύσκολη θέση, αυτό πρέπει να το αποδεχθούμε. Πρέπει όμως να δουλέψουμε σκληρά. Μέσα σε όλα τα προβλήματα που είχαμε, προέκυψε κι η νέα απώλεια στο οικογενειακό περιβάλλον του Μάικ Τζέιμς, γεγονός που τον υποχρέωσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ». 

Tέλος, ο Βατούτιν αναφέρθηκε και στο κομμάτι της ενίσχυσης της front line:  «Είμαστε κοντά σε μια επιλογή, το θέμα θα έχει λυθεί μέσα στην εβδομάδα».