Skip to main content

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε ακόμα τρία κρούσματα κορονοϊού

Ο κορονοϊός συνεχίζει να... θερίζει τον Παναθηναϊκό, καθώς, όπως έκαναν γνωστό με ανακοίνωση τους οι πράσινοι, μετά από νέο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, προέκυψαν ακόμα τρία κρούσματα, με τον αριθμό των θετικών μελών στον ιό, να ανεβαίνει στους 10.

Από αυτούς τους 10, επτά είναι παίκτες και τρεις μέλη του staff της ομάδας, με τον Παναθηναϊκό να ενημερώνει πως ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Να θυμίσουμε πως λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού. έχουν ήδη αναβληθεί τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Basket League και Περιστέρι, για το Κύπελλο, ενώ στον… αέρα βρίσκονται και τα επερχόμενα παιχνίδια του τριφυλλιού για την Euroleague, με Ζενίτ (17/2) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς ελέγχους τρεις ακόμη αθλητές της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19.

Η κατάσταση των δέκα συνολικά νοσούντων, των εφτά αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2). Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (12/2)".