Skip to main content

Βατούτιν: «Η ΤΣΣΚΑ δεν πήρε ακόμα έναν οργανωτή, λόγω έλλειψης χρημάτων!»

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το μπάτζετ όλων των ομάδων της Ευρώπης, ακόμα και μεγαθηρίων, όπως η ΤΣΣΚΑ.

Κάτι τέτοιο ξεκαθαρίζει και ο Αντρέι Βατούτιν. Ο πρόεδρος της ομάδας της Μόσχας, μίλησε στο ρωσικό σάιτ "tass.ru" , ξεκαθαρίζοντας πως το ρόστερ της ομάδας του έχει κενά, τα οποία δεν καλύφθηκαν, λόγω έλλειψης χρημάτων!

"Η μείωση του μπάτζετ είχε ως αποτέλεσμα η καλοκαιρινή στελέχωση του ρόστερ να μην είναι πλήρης. Σίγουρα η ομάδα θα χρειαζόταν έναν ακόμα οργανωτή που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει τους ψηλούς μας. Μπορούμε να πούμε πολλά για το θέμα, αλλά απλώς δεν είχαμε αρκετά χρήματα για να εκπληρώσουμε όλες τις επιθυμίες μας", ήταν τα λόγια του Βατούτιν, ο οποίος  στην συνέχεια αναφέρθηκε στις μεταγραφές Έρικ και Λούντμπεργκ, οι οποίες, όπως τόνισε, έγιναν με χρήματα από το μπάτζετ της… νέας σεζόν!

"Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει ότι τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και άλλα προβλήματα. Τον Φλεβάρη μάλιστα τα πράγματα έγιναν δύσκολα και χρειάστηκε να πάρουμε δύο παίκτες χρησιμοποιώντας το επόμενο μπάτζετ μας, οι οποίοι ήδη μας βοηθούν, αλλά ακόμα προσαρμόζονται".