Skip to main content

Πάντερ: «Δεν μπορεί να με μαρκάρει κανείς ήθελα να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Κέβιν Πάντερ ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται και στο βίντεο που ετοίμασε η Euroleague για τον Αμερικανό της Αρμάνι Μιλάνο, στο οποίο ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως… κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει!

«Δεν μπορεί να με μαρκάρει κανένας. Νιώθω αυτοπεποίθηση όταν έχω έναν αντίπαλο μπροστά μου. Αν θέλεις να κερδίσεις και να κερδίσεις τρόπαια πρέπει να δουλεύεις, να είσαι συγκεντρωμένος και να βελτιώνεσαι συνεχώς», είναι τα χαρακτηριστικά λόγια του Κέβιν Πάντερ, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Μιλανου, απέναντι τον Ολυμπιακό, στο οποίο έκανε ρεκόρ καριέρας με 27 πόντους!

"Προσέγγισα αυτό το ματς όπως όλα τα υπόλοιπα. Δεν μπήκα στον αγώνα διαφορετικά ούτε σωματικά ούτε ψυχικά. Ήταν ένα ματς που ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Έπαιζα κόντρα στην παλιά μου ομάδα αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να κερδίσουμε και να παίξω καλά. Αυτό είναι όλο".

Ο Πάντερ στην συνέχεια μίλησε για την αγωνιστική του βελτίωση, αλλά και την επιθυμία του να παίρνει το τελευταίο σουτ στο παιχνίδι.

"Από την πρώτη μου σεζόν ως rookie προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου και επιθετικά και αμυντικά. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να βελτιώσω συγκεκριμένο στοιχείο του παιχνιδιού μου, θέλω να ωριμάσω στο παιχνίδι μου. Αυτός είναι ο στόχος μου από την πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα ως τώρα. Είναι κάτι που κάνω όλη μου τη ζωή. Ειλικρινά δεν μπορείς να με μαρκάρεις μόνος σου. Είναι κάτι πάνω στο οποίο έχω δουλέψει όλη μου τη ζωή σε καταστάσεις που έχω τη μπάλα στα χέρια και είμαι μόνο εγώ και ο αντίπαλος αμυντικός. Έχω δουλέψει πάνω σε αυτό τόσες φορές που πλέον νιώθω αυτοπεποίθηση σε τέτοιες καταστάσεις".