Skip to main content

ΤΣΣΚΑ Μ.: Ο Ιτούδης… τελείωσε με τις δηλώσεις του τον Τζέιμς

Χωρίς τον Μάικ Τζέιμς θα πορευθεί η ΤΣΣΚΑ στο υπόλοιπο της σεζόν, όπως άφησε να εννοηθεί με τις δηλώσεις του ο Δημήτρης Ιτούδης, αμέσως μετά το φινάλε του νικηφόρου αγώνα με την Ζενίτ, ματς από το οποίο απουσίασε, λόγω τιμωρίας, ο Αμερικανός.

"Το ρόστερ που χρησιμοποιήσαμε και οι τραυματίες που έμειναν στην Μόσχα, όπως ο Τζοέλ Μπολμπόι και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, είναι αυτό που θα πάμε μέχρι το φινάλε της σεζόν, όσο είμαι εδώ μαζί με τους συνεργάτες μου. Πράγματι, ήταν προσωπική απόφαση να πάμε έτσι. Αποφάσισα να πάω στον πόλεμο με τους παίκτες και το σταφ που είναι έτοιμοι να πάνε στον πόλεμο με αυτή την ομάδα, που είναι έτοιμοι να σεβαστούν τους συμπαίκτες τους. Τους παίκτες που βάζουν την ομάδα πάνω από το "εγώ" τους και εκπροσωπούν τις αξίες του κλαμπ, που προπονώ", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας προπονητής, για να προσθέσει:

"Αν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές, πρέπει να γίνουμε πρωταθλητές παντού. Αν θέλουμε να πάρουμε κούπες, την Euroleague και να γίνουμε ένα σπουδαίο παράδειγμα για τα παιδιά, πρέπει να έχουμε ένα γκρουπ παικτών έτοιμο να σεβαστεί, να ενδιαφερθεί για όλους. Έτσι κερδίζεις τρόπαια και πρωταθλήματα. Επιτρέψτε μου να πω ότι όλοι μας εδώ ξέρουμε πώς να κερδίζουμε τίτλους".