Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Παρασκευής (2/4)

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 33ης αγωνιστικής της Euroleague και τα προβλήματα απουσιών δεν λείπουν από την πλειοψηφία των ομάδων.

Άλμπα – Βαλένθια (20:00)

Από μία απουσία μετράνε οι δύο ομάδες, καθώς η Άλμπα δεν υπολογίζει στον Μάοντο Λο και η Βαλένθια στον Μάρτιν Χέρμανσον.

Ζενίτ – Βιλερμπάν (20:00)

Χωρίς προβλήματα κατεβαίνει η Ζενίτ στο παιχνίδι απέναντι στην Βιλερμπάν. Αντίθετα, οι Γάλλοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Χάουαρντ και Στράζελ.

ΤΣΣΚΑ – Χίμκι (20:00)

Τέσσερις απουσίες καλείται να διαχειριστεί ο Δημήτρης Ιτούδης, ενόψει του αγώνα με την Χίμκι, καθώς  προπονητής της ΤΣΣΚΑ δεν υπολογίζει στους Μιλουτίνοφ, Λοπάτιν, Μπολομπόι, καθώς φυσικά και στον Μάικ Τζέιμς.

Με προβλήματα κατεβαίνει, όμως και η Χίμκι, καθώς εκτός παραμένουν οι Γιόβιτς και Μπούκερ, όπως και ο Βαλίεβ.

Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα (20:45)

Για ακόμα ένα παιχνίδι θα απουσιάσει ο Ουλανόβας, για την Φενέρ, ενώ από πλευράς Μπαρτσελόνα, εκτός παραμένει ο ανέτοιμος Γκασόλ.

Ρεάλ Μ. – Ολυμπιακός (22:00)

Χωρίς τους Γιουλ και Ράντολφ θα αντιμετωπίσουν οι Καστιγιάνοι τον Ολυμπιακό, ενώ  αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αλοθέν αλλά και του Ταβάρες. Όσον αφορά τους Πειραιώτες, εκτός παραμένουν οι Παπανικολάου, Μάρτιν, αλλά και ο Χάρισον, που έλειψε και από το ματς με την Βαλένθια.