Skip to main content

Παπαγιάννης: «Είμαστε ευλογημένοι γιατί κάνουμε αυτό που αγαπάμε»

Στο Κάουνας δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός, απέναντι στην Ζαλγκίρις (8/4, 20:00), για την 34η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιώργο Παπαγιάννη, να στέκεται στο κίνητρο της ομάδας και τον στόχο της, στο παιχνίδι της Λιθουανίας.

Αναλυτικά ο Παπαγιάννης μίλησε:

Για το ματς με την Ζαλγκίρις:  «Συνεχίζουμε με πάρα πολύ καλό momentum και θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το Μιλάνο. Στόχος να πάμε στη Λιθουανία λαο να πάρουμε τη νίκη.»

Για τον Λοβέρν: «Παίζει πάρα πολύ καλά φέτος. Η Ζάλγκιρις παίζει μέσα από αυτόν κιόλας, πολλές μπάλες περνάνε από εκείνον ανεξάρτητα εάν σκοράρει ή όχι. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ καλό ματς απ.»

Για το κίνητρο της ομάδας: «Να παίξουμε σκληρά από την αρχή του αγώνα ανεξαρτήτως αν δεν κυνηγάμε τα playoffs. Κάθε φορά που μπαίνει στο παρκέ πρέπει να δίνεις το 100% του εαυτού σου. Και οι δύο ομάδες θα θέλουν να πάρουν τη νίκη.»

Για την ταλαιπωρία των τριών σερί εκτός έδρας αγώνων: «Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ταλαιπωρία. Από τη στιγμή που είμαστε ευλογημένοι, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές, κάνουμε αυτό που αγαπάμε δεν υπάρχει καμία ταλαιπωρία και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.»