Skip to main content

Euroleague: Απέναντι στην Χίμκι πέφτει η αυλαία για τον Ολυμπιακό

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 34η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει τις φετινές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, απέναντι στην Χίμκι.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι την φετινή Euroleague, επικρατώντας της ουραγού της βαθμολογίας, ολοκληρώνοντας την σεζόν με ρεκόρ 16-18, έχοντας πέντε νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια τους.

Από εκεί και πέρα, σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στο Μιλάνο, με την Αρμάνι να θέλει την νίκη απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Εφές, προκειμένου να… κλειδώσει την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα της έδρας.

Δικαίωμα στην ελπίδα έχει και η Μπάγερν, που δοκιμάζεται στην έδρα της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα, γνωρίζοντας πως με νίκη στην Βαρκελώνη και παράλληλα ήττα της Αρμάνι… τρυπώνει αυτή στην τετράδα και παίρνει το πλεονέκτημα της έδρας, ενόψει play offs.

Τέλος στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ, απέναντι στην Μακάμπι, θα ψάξει την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται (εκκρεμεί και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό), που θα τις δώσουν το εισιτήριο για τα Play offs του θεσμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

20:00 Ζενίτ – Μακάμπι

21:00 Ολυμπιακός – Χίμκι

21:45 Αρμάνι Μ. – Αναντολού Εφές

22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μ.