Skip to main content

Euroleague: Στην Μόσχα πέφτει η αυλαία για τον Παναθηναϊκό

Με την εξ αναβολής αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Παναθηναϊκό (20:00), ολοκληρώνεται η regular season της Euroleague.

Ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες, οι οποίες, όμως, βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική θέση. Η μεν ΤΣΣΚΑ, μετά την νίκη της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Βιλερμπάν, έχει… κλειδώσει την δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θέλει να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο νικηφόρα, ενόψει των Play offs και των αγώνων με την Φενέρμπατσε.

Ο δε Παναθηναϊκός προέρχεται από τον διασυρμό στην Αγία Πετρούπολη από την Ζενίτ, με τους πράσινους να θέλουν να ολοκληρωθεί και το δεύτερο παιχνίδι επί ρωσικού εδάφους και να ξεχάσουν όσο γρηγορότερα γίνεται μια κάκιστη ευρωπαϊκή σεζόν για τους ίδιους.  

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα παρατάξει την ομάδα του με πολλές απουσίες, καθώς εκτός μάχης παραμένουν οι τραυματίες Μιλουτίνοφ, Μπολομπόι, Χάκετ, όπως και ο τιμωρημένος Μάικ Τζέιμς. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, για ακόμα ένα ματς θα λείψει ο Χεζόνια, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αντίθετα, επιστρέφει ο Σέλβιν Μακ, που δεν έπαιξε απέναντι στην Ζενίτ.

Euroleague394839