Skip to main content

Κάτας: «Εύχομαι την επόμενη σεζόν να είμαστε στα playoffs της EuroLeague»

O προπονητής του Παναθηναικού, Όντεντ Κάτας μίλησε μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή με 100-66, επισημαίνοντας ότι παρά το γεγονός ότι στην πρώτη περίοδο οι "πράσινοι" δεν έπαιξαν άμυνα, σε όλο το υπόλοιπο αγώνα, είναι ευχαριστημένος με την απόδοση τους.

Ο κόουτς Κάτας ανέφερε ότι:  

Για το ματς με τον Ηρακλή: «αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο δεν παίξαμε άμυνα, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας. Στο υπόλοιπο παιχνίδι παίξαμε έξυπνη άμυνα και σε γενικά γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μας στο ματς». 

Για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως επίσης και για τις φήμες της νέα EuroLeague, είπε: «Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να του κάνετε αυτή την ερώτηση. Δεν γνωρίζω πολλά για την πολιτική των διοργανώσεων, είμαι απλά κάποιος που αγαπά το μπάσκετ. Ξέρω ότι ξεκινούν τα playoffs της EuroLeague και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τα παρακολουθήσουμε, δεν έχω κάτι παραπάνω να πω πάνω σε αυτό».

Για την απουσία του Παναθηναϊκού από τα playoffs;  «Εύχομαι να ήμασταν εκεί, είναι ένας θεσμός που είναι σημαντικό να φτάσεις ως εκεί. Εύχομαι την επόμενη σεζόν να είμαστε εκεί».