Skip to main content

Euroleague: Παράταση ζωής ή σκούπα;

Επιστροφή στην δράση για την Euroleague, με την διεξαγωγή των τρίτων αναμετρήσεων των play offs της διοργάνωσης, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην Μαδρίτη, εκεί που η Ρεάλ  υποδέχεται την Αναντολού Εφές (20:00).

Τα πρώτα δύο παιχνίδια αποδείχθηκαν παράσταση για έναν ρόλο για τους Τούρκους, που έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην Βασίλισσα και πλέον, θέλουν να… τελειώνουν από σήμερα την δουλειά, ώστε η μόνη αγωνία που θα έχουν, από  σήμερα το βράδυ, είναι το να κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία για το Final 4 του Βερολίνου.

Από την άλλη πλευρά, οι Καστιγιάνοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Το εις βάρος του 2-0, τους φέρνει ένα βήμα πριν από τον αποκλεισμό και άπαντες γνωρίζουν πως η αποψινή αναμέτρηση είναι στην κυριολεξία… do or die. Με νίκη,  παίρνουν παράταση ζωής τουλάχιστον για ακόμα δύο ημέρες. Με ήττα, αποχαιρετούν ταπεινωμένοι και… σκουπισμένοι την φετινή Euroleague.

Τι από τα δύο θα έχουμε απόψε; Παράταση ζωής ή σκούπα; Η απάντηση θα δοθεί αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Μαδρίτης.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

20:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Αναντολού Εφές