Skip to main content

Βατούτιν: «Είμαστε ευγνώμονες στον Πρωθυπουργό της Ρωσίας για το ταξίδι στην Τουρκία»

Μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο «TASS», ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, τόνισε πως η ρωσική ομάδα είναι ευγνώμων στον Πρωθυπουργό της Ρωσίας, καθώς με δική του παρέμβαση οι Μοσχοβίτες κατάφερε να ταξιδέψει στην Τουρκία για τον τρίτο αγώνα με την Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν:

«Είμαστε ευγνώμονες στον πρωθυπουργό της Ρωσίας. Λόγω των γνωστών περιορισμών στις πτήσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας που είναι πέρα από τον έλεγχό μας, δεν μπορούσαμε να πετάξουμε εγκαίρως. Η ομάδα πέρασε αρκετές ώρες στο Σερεμέτιεβο (σ.σ. αεροδρόμιο της Μόσχας). Θα χάναμε το ματς με 20-0. Με την προσωπική παρέμβαση του Μιχαήλ Μισούστιν, το πρόβλημα λύθηκε άμεσα.

Εν τέλει, η ΤΣΣΚΑ έφτασε εγκαίρως στην Κωνσταντινούπολη, επικράτησε της Φενέρ με σκορ 68-85 στο Game 3 και σφράγισε την πρόκρισή της στο Final 4. Σε κάθε περίπτωση, η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται εκεί που θέλει να είναι. Είναι κρίμα που το Final 4 θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Θα ήθελα να κάνω ειδική αναφορά στη Φενέρμπαχτσε που παρότι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, πάλεψε στη σειρά».