Skip to main content

ΜΜΕ Ισραήλ: «Πρόταση Ολυμπιακού σε Μήτογλου, Εφές, Αρμάνι και Ζενίτ για Παπαπέτρου»

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου τόνισε πως σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις, σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον Παναθηναϊκό, με τον Ισραηλινό Τύπο να βάζει στο… κόλπο τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Walla Sports, υποστηρίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Έλληνα φόργουορντ, ενώ καταπιάνονται και με την περίπτωση Παπαπέτρου, λέγοντας πως βρίσκεται στο στόχαστρο τριών ομάδων της Euroleague.

"Ο πρώτος (Παπαπέτρου) είναι από τους σημαντικότερους στόχους τοπ ομάδων όπως η Αναντολού Εφές, η Αρμάνι Μιλάνο και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Όπως έμαθε η Walla Sports, ίσως προκύψει σύντομα μάχη ανάμεσα στους δύο αιώνιους αντιπάλους της Ελλάδας για χάρη του Μήτογλου. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για εκείνον και του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο με αποδοχές σημαντικά υψηλότερες από εκείνες που είχε στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης, ο οποίος προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα για το προολυμπιακό τουρνουά, δήλωσε σήμερα πως μιλάει με τον Παναθηναϊκό και πως οι αποφάσεις του θα παρθούν σύντομα"  αναφέρει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Αράλε Γουάισμπεργκ.