Skip to main content

Αρμάνι Μιλάνο: Μήτογλου και με την… βούλα (pic)

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024  ο Ντίνος Μήτογλου, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή φόργουορντ, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

«Η Αρμάνι είναι μία νέα πρόκληση για εμένα και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά με την νέα μου ομάδα, τους συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ. Γνωρίζω πως η Αρμάνι έχει μεγάλους στόχους και θα κάνω τα πάντα για να τους πετύχουμε», υποστήριξε ο Μήτογλου, στα πρώτα του λόγια ως παίκτης της ομάδας του Μιλάνο.

«Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Μήτογλου είναι ένας έμπειρος παίκτης. Έχει τα κατάλληλα προσόντα να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του GM της Αρμάνι, Χρήστου Σταυρόπουλου, για την μεταγραφή του Έλληνα άσου, για να προσθέσει στην συνέχεια: «Είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε το Μιλάνο για να συνεχίσει την καριέρα του και είμαστε πεπεισμένοι πως ήρθε την κατάλληλη στιγμή, τόσο για τον ίδιο, όσο και για εμάς.

Ο Μήτογλου, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με ένα συγκινητικό μήνυμα, φόρεσε την πράσινη φανέλα για τέσσερα χρόνια, ολοκληρώνοντας την περσινή σεζόν με 9,3 πόντους και 6,2 ριμπάουντ στην Euroleague.