Skip to main content

«Στην λίστα της Μπαρτσελόνα ο Ντόμπριτς»

Ο Χάνγκα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του και τον ισπανικό Τύπο να κάνει λόγο για τον Όγκνιεν Ντόμπριτς του Ερυθρού Αστέρα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Encestando», οι Καταλανοί βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τον 27χρονο Σέρβο άσο, προκειμένου να διερευνηθεί το κατά πόσο είναι εφικτή μία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει χαρακτηριστικά πως οι διοικούντες της Μπαρτσελόνα ψάχνουν για έναν παίκτη με ανάλογα αγωνιστικά χαρακτηριστικά με αυτά του Χάνγκα, αλλά παράλληλα με συμβόλαιο το οποίο θα συμβαδίζει στην νέα… σφιχτή οικονομική εποχή για τους Καταλανούς.

Ο Ντόμπριτς φορά την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ την σεζόν που μας πέρασε, είχε 8,3 πόντους σε 18’ μ.ο

Να θυμίσουμε πως το όνομα του Ντόμπριτς δεν είναι το μοναδικό που παίζει για τους Καταλανούς, καθώς στην λίστα του Γιασικεβίτσιους βρίσκεται τόσο το όνομα του Κάλινιτς, όσο και αυτό του Ιωάννη Παπαπέτρου.