Skip to main content

Αρμάνι Μιλάνο: Μέλι τριετίας (pic)

Η Αρμάνι Μιλάνο δείχνει αποφασισμένη να τα πάει ακόμα καλύτερα στην Euroleague, σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, όταν και έφτασε μέχρι το Final 4 της διοργάνωσης. Έτσι, οι Ιταλοί επισημοποίησαν την συμφωνία τους με τον Νικολό Μέλι, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον 30χρονο φόργουορντ.  

Ο Μέλι φόρεσε την φανέλα της Αρμάνι από το 2010-15, προτού μεταπηδήσει σε Μπάμπεργκ – Φενέρμπαχτσε και εν συνεχεία στο ΝΒΑ με τους Πέλικανς και τους Μάβερικς.

Σίγουρα είμαι χαρούμενος που επιστρέφω μετά από έξι χρόνια στην ομάδα που έπαιξε τόσο σημντικό ρόλο στην ανάπτυξη μου. Εδώ αγωνίστηκα ως παιδί, εδώ έδωσα τα πρώτα παιχνίδια μου στο ανώτερο επίπεδο, εδώ κέρδισα ένα αξέχαστο πρωτάθλημα. Επιστρέφω διαφορετικός ως παίκτης, μετά από τις πολλές και ευχάριστες εμπειρίες που είχα στο εξωτερικό και τους τίτλους που κατέκτησα με άλλες ομάδες. Και το Μιλάνο, όμως, είναι διαφορετικό, άλλοι παίκτες, άλλοι προπονητές, ακόμα και το μάνατζμεντ άλλαξε και είμαι ευγνώμων στην διοίκηση που προσπάθησε να με φέρει πίσω. Αυτό που δεν αλλάζει, όμως, είναι η νοοτροπία νικητή που έχει  η Αρμάνι και το πάθος των οπαδών της», ήταν τα πρώτα λόγια του Μέλι, μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του στο Μιλάνο.