Skip to main content

Χώρισαν και επίσημα οι δρόμοι του Κοκόσκοφ με την Φενέρμπαχτσε

Παρελθόν και επίσημα από την Φενέρμπαχτσε, ο προπονητής Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας, θα επιστρέψει στο NBA και θα βρίσκεται την νέα σεζόν στο προπονητικό επιτελείο των Μάβερικς .

Στην ανακοίνωση της η Φενέρμπαχτσε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: "Όπως είναι γνωστό, η ομάδα μας ξεκίνησε να διαμορφώνει το ρόστερ της για την σεζόν 2021-2022 πολύ νωρίς, έκανε μερικές σημαντικές μεταγραφές και ολοκλήρωσε όλο το σταφ της πριν τα τέλη του Ιουνίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο μας, έκανε όλες τις εργασίες του προσωπικού της ομάδας μας για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τις επιθυμίες του προπονητή Ιγκόρ Κοκόσκοφ, του οποίου το συμβόλαιο με τον σύλλογο μας έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν 2022-2023, σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Μια πρόταση στάλθηκε στην ομάδα μας πριν από λίγο καιρό από το προπονητή μας, σχετικά με το ότι θέλει να ενσωματωθεί στο προπονητικό team των Ντάλας Μάβερικς, μια από τις ομάδες του NBA. Σε συνεντεύξεις με τον προπονητή μας, δήλωσε ότι αποδέχεται την προσφορά για οικογενειακούς λόγους και υπό το πρίσμα της επιστροφής του NBA. Μας μετέφερε την επιθυμία του να εργαστεί στην Αμερική στη διεύθυνση του branch management μας. Σε αυτό το σημείο, η ομάδα μας σέβεται το αίτημα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ για να φύγει. Ευχαριστούμε τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ για την συνεργασία του με την ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για την καριέρα του".

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της Τουρκικής ιστοσελίδας Trendbasket, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα αντικαταστήσει στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε