Skip to main content

Ολυμπιακός: Λήξη συναγερμού με Φαλ

Ο τραυματισμός του Μουστάφα Φαλ στον αυχένα, κατά την διάρκεια του αγώνα της Γαλλίας με την Τσεχία, προκάλεσε ανησυχία, τόσο στο στρατόπεδο των τρικολόρ, όσο και σε αυτό του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος σέντερ τραυματίστηκε όταν προσπάθησε με βουτιά να κερδίσει την κατοχή της μπάλας, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί, 6’11’’ πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Γύρισε στο παρκέ στην τελευταία περίοδο, όμως μαζί του επέστρεψαν και οι ενοχλήσεις στον αυχένα, με αποτέλεσμα μετά από λίγα λεπτά να επιστρέψει οριστικά στον πάγκο, όπου του τοποθετήθηκε πάγκος στον πονεμένο του αυχένα.

Άμεσα ήχησε… συναγερμός  σε Γαλλία και… Πειραιά, όμως, ευτυχώς, ο τραυματισμός του Φαλ στον αυχένα δεν είναι ανησυχητικός, με τον ίδιο τον παίκτη, σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», να τους διαβεβαιώνει πως είναι απολύτως καλά.

Έτσι, είναι πλέον στο χέρια του Βενσάν Κολέ η επιλογή να τον χρησιμοποιήσει ή όχι, στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι των Γάλλων με το Ιράν, καθώς οι τρικολόρ έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.