Skip to main content

Καλαϊτζής για κοινή συνάντηση Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΕΟΚ: «Ίσως έρθει μέσα στο επόμενο διάστημα»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος είχε συνάντηση με το  Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλη Παρθενόπουλο όπως και τον Team Manager της ομάδας, Γιώργο Καλαϊτζή και συζήτησαν θέματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν μετά το τέλος της συνάντησης:

Βαγέλλης Λιόλιος: Ήταν μεγάλη τιμή να έρθει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα γραφεία της ΕΟΚ να με επισκεφθεί. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του ελληνικού μπάσκετ και την αναβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ και των Εθνικών ομάδων σε ένα εξαιρετικό κλίμα. Είμαι σίγουρος πως θα προχωρήσουμε σε πολύ όμορφες ενέργειες και κινήσεις για να αναβαθμίσουμε αυτό το οποίο αγαπάμε όλοι μας που είναι το μπάσκετ στην Ελλάδα.

Όταν μιλάμε για το μπάσκετ που αγαπάμε, πρεσβεύουμε και υπηρετούμε όλοι μας, το μόνο καλό συνεργαζόμενοι στην ίδια κατέυθυνση είναι να αναβαθμίσουμε αυτό που κάποιοι το λένε προϊόν, εγώ το λέω αγάπη και τρέλα».

 Για το αν μπορεί να υπάρξει κοινή συνάντηση Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού με την ΕΟΚ σε καλό κλίμα: «Σημασία έχει ότι όλοι θέλουν το καλό του ελληνικού μπάσκετ. Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν από όλους μας ξεκάθαρες σκέψεις και ειλικρινείς σχέσεις. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που χτίζεται σιγά σιγά όχι μόνο με λόγια αλλά και με ενέργειες».

Γιώργος Καλαϊτζής: «Χαιρόμαστε πάρα πολύ που κάναμε και επίσημα σαν Παναθηναϊκός την επίσκεψη και τη γνωριμία με τον νέο πρόεδρο, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Είναι ένας άνθρωπος του μπάσκετ, είμαστε σίγουροι πως ό,τι γίνει από εδώ και πέρα θα έχει γνώμονα μόνο το καλό του αθλήματος. Όσο αφορά τον Παναθηναϊκό πάντα σέβεται τους θεσμούς και τους κανόνες και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, όπως και πριν. Είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν στο μπάσκετ από αυτά που μας χωρίζουν. Ο σεβασμός κερδίζεται μεταξύ των ανθρώπων. Μέσα στο επόμενο μπασκετικό διάστημα ίσως έρθει και αυτή η ώρα».

Βασίλης Παρθενόπουλος: «Ο κ. Λιόλιος έχει κάποιες καθαρές σκέψεις τις οποίες θα στηρίξουμε, όπως κάναμε και στο παρελθόν. Θα τα στηρίξουμε όταν μπουν σε μία σωστή γραμμή και είναι για το καλό του μπάσκετ. Το ελληνικό μπάσκετ να πάει μπροστά όπως ήταν πριν. Να είναι το καλύτερο μπάσκετ γιατί όχι και στην Ευρώπη».