Skip to main content

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης ημέρας της πρώτης αγωνιστικής

Δείτε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια της δεύτερης ημέρας της πρώτης αγωνιστικής της EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Μπασκόνια την Παρασκευή (1/10, 21:00).

Αναλυτικά:

Ούνικς-Ζενίτ 19:00

Για την Ζενίτ δεν θα αγωνιστεί ο Σαμπάζ Νέιπιερ και ο Ντμίτρι Κουλάγκιν, ενώ αμφίβολος είναι ο Κόννερ Φράνκαμπ.

Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας 20:45

Αμφίβολοι για την Φενέρμπαχτσε ο Ντανίλο Μπαρντέλ και ο Μάρκο Γκούντουριτς, εκτός για τον Ερυθρό Αστέρα οι Άαρον Γουάιτ, Μπράνκο Λάζιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς και Ντέγιαν Νταβίντοβατς, καθώς και ο Μάικ Ζίμπρες, με τον τελευταίο να έχει προσβληθεί από κορονοιό.

Βιλερμπάν - Ζάλγκιρις 21:00

Για την Βιλερμπάν δεν θα αγωνιστούν οι  Ντέιβιντ Λάιτι, Πολ Λακόμπ και Ρέιμαρ Μόργκαν, αμφίβολος ο  Έλι Οκόμπο.  Η Ζάλγκιρις δεν θα έχει στην διάθεσή της τον τραυματίας Παούλιους Γιανκούνας.

 Ολυμπιακός - Μπασκόνια 21:00

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλήμα τραυματισμού, ενώ η Μπασκόνια θα παραταχθεί δίχως τους Γουέιντ Μπάλντουιν, Άλεξ Πίτερς και Σάντερ Ραϊέστε, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρόκας Γκεντράιτις.

Μπαρτσελόνα - Άλμπα Βερολίνου 22:00

Από την Μπαρτσελόνα δεν θα αγωνιστεί ο Άλεξ Αμπρίνες για αρκετούς μήνες λόγω τραυματισμού στο γόνατο.  Η συμμετοχή των Γιοχάνες Τίμαν, Κριστ Κουμάντζε και Κρέσιμιρ Νίκιτς είναι αμφίβολη για την Άλμπα Βερολίνου.