Skip to main content

Euroleague - Στη Βιτόρια για τη νίκη ο Παναθηναϊκος, να γυρίσει την κατάσταση θέλει η Εφές

Η δράση στη Euroleague συνεχίζεται με την 3η αγωνστική της Euroleague, σήμερα (12/10) παίζει υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον καθώς ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στην Βιτόρια.

Στο πρώτο χρονικά  παιχνίδι της ημέρας η Ούνικς υποδέχεται την Μπάγερν και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. 

Στο δεύτερο αγώνα της ημέρα η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Ζενίτ. Οι Μοσχοβίτες έρχονται από την σπουδαία νίκη στη Τουρκία κόντρα στην Εφές και θα ήθελα να συνεχίσουν με νίκες. Φορμαρισμένη είναι όμως και η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ που έχει το 2/2 στην φετιή Euroleague και θα ήθελα να συνεχίσει αήττητη. 

Στην επόμενη αναμέτρηση η Άλμπα θα υποδεχτεί την Φενέρμπαχτσε, οι  Γερμανοί έρχονται από δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές. Και οι Τούρκοι θέλουν να ανακάμψουν μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. 

Την ίδια ώρα η Βιλερμπαν φιλοξενεί στην Γαλλία την Αναντολού Εφές.  Οι Γάλλοι έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά την διοργάνωση μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θα ήθελαν να συνεχίσουν. Σε αντίθεση οι πρωταθλητές έχουν απογοητεύσει και έχουν ξεκινήσει με 0/2, σίγουρα θα θέλουν να ανακάψουν και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση. 

Επόμενος σταθμός της ημέρας η Ιταλία εκεί όπου η Αρμάνι υποδέχεται την Μακάμπι. Το σύνολο του Ετόρε Μεσίνα είναι αήττητο τις δύο πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης. Από την άλλη η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου προβλημάτισε την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα όπου και δέχτηκε την ήττα. 

Τελευταίος αγώνας της ημέρας εκεί όπου η Μπασκόνια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι Βάσκοι δεν έχουν γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης και θέλουν να τη πετύχουν κόντα στους «πράσινους».  Ο Παναθηναϊκός από την άλλη προβλημάτισε στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Μονακό, όμως την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε την Φενέρ, έχοντας δείξει μέχρι τώρα δύο πρόσωπα στην διοργάνωση. Μένει να δούμε τι θα κάνει στην Βιτόρια. 

 

 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:
(19:00) Ούνικς - Μπάγερν (Novasports Start)
(20:00) ΤΣΣΚΑ - Ζενίτ (Novasports 5)
(21:00) Άλμπα - Φενέρμπαχτσε (Novasports 4)
(21:00) Βιλερμπάν - Αναντολού Εφές (Novasports 2)
(21:30) Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι (Novasports 3)
(21:30) Μπασκόνια - Παναθηναϊκός (Novasports Prime)