Skip to main content

Φέρελ: «Ελπίζω να επιστρέψω στο ΝΒΑ»

Με αφορμή την επίσκεψη του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ, για το παιχνίδι με την Μακάμπι, ο Γιόγκι Φέρελ μίλησε στον ισραηλινό Τύπο, για την νέα σελίδα στην καριέρα του, αλλά και το ΝΒΑ.

 «Ελπίζω ότι μπορώ να προσαρμοστώ άμεσα. Απόψε θα παίξω για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό καιρό, χωρίς να έχω κάνει προετοιμασία ή κάτι άλλο... Εύχομαι να μπω γρήγορα σε ρυθμό και να πετύχω εύκολα καλάθια», ήταν τα πρώτα λόγια του Φέρελ στην «Sports Walla», με τον Αμερικανό άσο του Παναθηναϊκού να αναφέρεται, στην συνέχεια, στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΝΒΑ.

 «Ελπίζω να γυρίσω. Αν δεχτώ μία πρόταση από το ΝΒΑ, θα το συζητήσω με την οικογένειά μου. Στο μεταξύ, θέλω να διασκεδάσω το χρόνο μου στο εξωτερικό και ποιος ξέρει, ίσως να μείνω εδώ για χρόνια. Προτού υπογράψω στον Παναθηναϊκό συμβουλεύτηκα κάποιους φίλους που είχαν έρθει στην Ευρώπη και μου εξήγησαν ότι η EuroLeague είναι το καλύτερο πρωτάθλημα μετά το ΝΒΑ. Έχω ανταγωνιστικό χαρακτήρα και αυτή η στιγμή είναι η σωστή για να δοκιμάσω αυτή την εμπειρία».

Ο Φέρελ αποκάλυψε πως το όνομα του (Γιόγκι) προέκυψε από την μητέρα του, επειδή της θύμιζε τον… Γιόγκι τον Αρκούδο, ενώ αναφορικά με τους στόχους του, υποστήριξε πως ήρθε για να κερδίσει την Euroleague!

Τέλος, ο Φέρελ στέκεται στο πλευρό των Μπακς, στην προσπάθεια τους για το repeat στο ΝΒΑ, ενώ σε ερώτηση για το αν ο  Κάιρι Ίρβινγκ θα μπορούσε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό (!), ο Φέρελ απάντησε:   «Μην ανησυχείς, θα βρεθεί η λύση και θα παίξει στο ΝΒΑ».