Skip to main content

Euroleague - Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός

Η δράση στην Euroleague συνεχίζεται  με την εβδομάδα να έχει διπλή αγωνιστική και σήμερα (27/10)ρίχνονται στη μάχη οι ομάδες για την 2η ημέρς της 6ης αγωνιστικής. 

Πρώτη στάση της ημέρας η Ρωσία εκεί όπου η Ούνικς υποδέχεται της Μπάσκονια, οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τη νίκη, από την άλλη η Μπασκόνια έρχεται από τρεις συνεχόμενες  νίκες στην διοργάνωση και θα ήθελαν να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα.

Παραμένουμε στην Ρωσία, μόνο που τώρα ταξιδεύουμε στην Αγία Πετρούπολη, εκεί όπου η Ζενίτ θα φιλοξενήσει την Ρεάλ. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση μετά την μεγάλη ήττα από την Μπαρτσελόνα. Από την άλλη η «βασίλισσα»  θέλει να πάρει μία ακόμη νίκη και να φύγει με το διπλό . 

Επόμενη στάση Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εφές. Οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλευτούν το ΟΑΚΑ και να φτάσουν στη νίκη, οι Τούρκοι βέβαια θα βγάλουν αντίδραση και θέλουν τη νίκη αφού έχουν απογοητέψει με το ξεκίνημα τους στη φετινή διοργάνωση. 

Την ίδια ώρα η Βιλερμπαν θα παίξει εντός έδρας με την ΤΣΣΚΑ.  Οι Γάλλοι μετά από δύο ανεπιτυχοί αποτελέσματα θα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει να συνεχίσει το σερί της και να γευτεί για ένα ακόμη παιχνίδι την χαρά της νίκη. 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:


Ούνικς Καζάν - Μπασκόνια(19:00, Novasports 4)

Ζενίτ - Ρεάλ (20:00, Novasports 5)

Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές (21:00, Novasports Prime)

Βιλερμπάν - ΤΣΣΚΑ (21:00, Novasports 4)