Skip to main content

Σλούκας για Βέσελι: «Αντίπαλοι μόνο στο παρκέ» (pic)

Ένας από τους καλύτερους φίλους που έκανε ο Κώστας Σλούκας στην Κωνσταντινούπολη, κατά την πενταετία που φόρεσε την φανέλα της Φενέρμπαχτσε, είναι ο Γιαν Βέσελι.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο γκαρντ του Ολυμπιακού να σημειώσει το νικητήριο καλάθι για την ομάδα του απέναντι στην Φενέρ, μπροστά στον πολύ καλό του φίλο, με τους δύο να αγκαλιάζονται, μετά το φινάλε του ματς.

Ο Σλούκας, αφού έκανε το τραπέζι στον Βέσελι, με αφορμή το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Γιώργος Μπαρτζώκας και το ταξίδι – εξπρές που έκανε ο ίδιος στην Τουρκία, το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10), με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, εξέφρασε τα συναισθήματα του για τον πρώην συμπαίκτη του.

«Περάσαμε τόσα πολλά για πέντε χρόνια σαν συμπαίκτες. Πόνους, αποτυχίες, δύσκολες νύχτες, αλλά και επιτυχίες και πανηγυρισμούς. Τώρα συναντηθήκαμε και πάλι, σαν αντίπαλοι. Αντίπαλοι, όμως, μόνο στο παρκέ. Η μοίρα το έφερε να κερδίσω το παιχνίδι, με τον τρόπου που το κέρδισα, όμως γνωρίζω πως θα έχω πάντα έναν αδελφικό φίλο, για  ολόκληρη την ζωή μου»,  αναφέρει το μήνυμα του του Κώστα Σλούκα.