Skip to main content

Γουέμπστερ: «Είμαι εμβολιασμένος τώρα πια, νιώθω τιμή που είμαι στην Ζάλγκιρις»

Την του συνέντευξη ως παίκτης της Ζάλγκιρις έδωσε ο Τάι Γουέμπστερ στο «Zalgiris On Air», υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού τώρα, ενώ θεωρώ τεράστιο προνόμιο το ότι βρίσκεται στους πρωταθλητές Λιθουανίας.

Είχε δημιουργηθεί αρκετό ρεπορτάζ γύρω από το γεγονός ότι ο Τάι Γουέμπστερ είχε αρνηθεί τον εμβολιασμό όσο βρισκόταν στους Νιου Ζίλαντ Μπρέακερς, για αυτό και αποχώρησε  στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, αν και είχε διετές συμβόλαιο.

Πέρσι είχε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας,17.2 πόντους σε 29 παιχνίδια, ενώ μετά από δύο χρόνια στην Γαλατασαράι (2018-2020), θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην EuroLeague με την φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Τάι Γουέμπστερ δήλωσε στο «Zalgiris On Air» ότι: «Προφανώς είμαι εμβολιασμένος τώρα πια. Δεν έχω καθόλου προβλήματα με το εμβόλιο. Έπρεπε να το κάνω, ούτως ώστε να έρθω και να παίξω εδώ. Έτσι έχει η κατάσταση»

Σχετικά με την μεταγραφή του στην Ζαλγκίρις ανέφερε ότι: «Νιώθω τιμή, είναι ένα τεράστιο προνόμιο το που βρίσκομαι τώρα σε σύγκριση με πριν. Σκεφτόμουν τις ομάδες στις οποίες θα μπορούσα να πάω και ξαφνικά εμφανίστηκε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ζάλγκιρις κι έτσι ήταν σαν να γίνεται πραγματικότητα ένα όνειρο».