Skip to main content

ΤΣΣΚΑ-Μακάμπι Τ.Α.74-73: Ο Γουίλιαμς το έχασε από κάτω στο φινάλε και οι Μοσχοβίτες επέστρεψαν στις νίκες

 Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διαχειρίστηκε καλύτερα την κατάσταση στα τελευταία λεπτά και επικράτησε εκτός έδρας της Μακάμπι Τελ Αβιβ με 74-73, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε σερί ήττες σε EuroLeague και VTB League και να ανεβάσει το ρεκόρ της στο 5-4, ενώ η ¨ομάδα του λαού" έπεσε στο 6-3.

 
Οι δύο ομάδες εναλλάσονταν στο σκορ στα πρώτα λεπτά, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ το προβάδισμα στα περισσότερα λεπτά και να είναι μπροστά με δύο πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (19-17). Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να έχουν τα καλά τους κομμάτια . Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσπέρασε μπροστά και να προηγήθηκε με ένα πόντο στο τέλος του ημιχρόνου (39-38).
 
Παρότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν ανταγωνιστική και είχε το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, η ΜακάμπΙ Τελ Αβίβ προηγήθηκε με ένα πόντο στο τέλος της τρίτης περιόδου (59-58). Το ματς έγινε αμφίρροπο στην τέταρτη περίοδο, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να πιέζει, αλλά ο Γουίλιαμς αστόχησε στο φινάλε σε προσπάθεια κάτω από το καλάθι και για αυτό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε με 74-73.
 
Από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας διακρίθηκαν οι Λούντμπεργκ, Μπολομπόι και Γκριγκόνις με 14, 12 και δέκα πόντους αντίστοιχα. Από την Μακάμπι Τελ Αβιβ ξεχώρισαν οι Γουίλιαμς και Ζίζιτς (6ρ.) με 20 και 16 πόντους. 
 
Δεκάλεπτα: 17-19, 39-38, 58-59, 74-73