Skip to main content

EuroLeague: To ιατρικό δελτίο των αγώνων της Τρίτης (16/11)

Διαβάστε το ιατρικό δελτίο των ομάδων για τους τέσσερις αγώνες της EuroLeague που θα γίνουν την Τρίτη (16/11), για την δέκατη αγωνιστική της EuroLeague.

Αναλυτικά:

 Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός (20:00)

Από την Ζαλγκίρις Κάουνας δεν θα αγωνιστούν οι Τζόφρι Λοβέρν και Παούλιους Γιανκούνας. Από τον Παναθηναικό δεν θα παίξει ο  Νεμάνια Νέντοβιτς.

Βιλερμπάν - Ρεάλ (21:00)

Από την Βιλερμπάν δεν θα παίξουν οι Ντέιβιντ Λάιτι, Αντουάν Ντιό, Ρέιμαρ Μόργκαν και Βίκτορ Γουεμπανιάμα, ενώ από την Ρεάλ Μαδρίτης εκτός θα μείνουν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Τρέι Τόμπκινς, Άντονι Ράντολφ και Κάρλος Αλοθέν, με την συμμετοχή του Τζέφρι Τέιλορ να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του.

 

Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας (21:30)

Από την Μπασκόνια δεν θα αγωνιστούν οι Άλεκ Πίτερς και Σάντερ Ραϊέστε, ενώ για τον Ερυθρό Αστέρα, νοκ άουτ είναι ο Λούκα Μίτροβις και αμφίβολη είναι  η συμμετοχή του Άαρον Γουάιτ.

Μπάγερν - Φενέρμπαχτσε (21:30)

Από την Μπάγερν Μονάχου εκτός θα παραμείνουν οι Πολ Ζίπσερ και Λέον Ραντόσεβιτς, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν θα συμμετάσχει ο  Ζαν Μαρκ Σίσκο. Η συμμετοχή του Ντανίλο Μπαρτέλ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή για την Φενέρμπαχτσε.