Skip to main content

Euroleague - Για μία νέα αρχή απέναντι στην Ζενίτ

Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Euroleague, με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται στο ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (21:30).

Οι πράσινοι πραγματοποιούν τραγικό ξεκίνημα στην διοργάνωση, με ρεκόρ 2-9, όμως το «διπλό» στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα, αναπτέρωσε το ηθικό της ομάδας, κάτι που το τριφύλλι θέλει να εκμεταλλευτεί και κόντρα στην Ζενίτ, για ένα νέο ευρωπαϊκό ξεκίνημα.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο… εμφύλιους. Αρχικά στην Κωνσταντινούπολη, με την Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται την Αναντολού Εφές (19:45) και αμφότερες τις ομάδες να… καίγονται για την νίκη και στην Ισπανία, με την Μπασκόνια να φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης (21:30).

Στην Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (19:00), ενώ, τέλος, στο Βερολίνο, η Άλμπα κοντράρεται απέναντι στην Μακάμπι (21:30), που θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

19:00 ΤΣΣΚΑ Μ. – Μπάγερν Μ.

19:45 Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές

21:30 Άλμπα Β. – Μακάμπι

21:30 Μπασκόνια – Ρεάλ Μ.

21:30 Παναθηναϊκός – Ζενίτ.