Skip to main content

«Συνεχίζει στη Μακάμπι Τελ Αβιβ ο Σφαιρόπουλος»

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, ο Έλληνας προπονητής, Γιάννης Σφαιρόπουλος συνεχίζει στην ΜακάμπΙ Τελ Αβιβ.

Η Μακάμπι Τελ Αβιβ ηττήθηκε την Κυριακή (26/12) στο ντέρμπι την Χάποελ Τελ Αβίβ με 83-82 και συνέχισε το αρνητικό της ρεκόρ, αφού αυτή ήταν η τέταρτη ήττα της σε πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ότι: "'Ηταν μια άσχημη μέρα για την ομάδα μας. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με αυτό το πισογύρισμα και θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς που χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγάλουμε την ομάδα από αυτή την κατάσταση.  Δεν θέλω να δικαιολογούμαι, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Ο 54χρονος Έλληνας προπονητής ανέφερε σχετικά με το αν θα γίνουν μεταγραφές: "Δεν υπάρχουν τόσο πολλοί παίκτες στην αγορά τώρα. Είναι δύσκολο να βρούμε ένα καλό παίκτη και δεν θέλουμε να φέρουμε έναν παίκτη απλώς για τον φέρουμε". 

 Σύμφωνα με το ONE, η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβιβ έκανε μίτινγκ την Κυριακή (26/12) και συμφώνησαν ότι δεν ευθύνεται ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος για όλη την κατάσταση. Μέχρι στιγμής, υπήρξε μια απογοήτευση από τη συμμετοχή των ενδογενών παικτών και ορισμένων ξένων".

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρόι Κοέν του Sport 5, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εμπιστευτούν οι άνθρωποι της διοίκησης τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο. Πρώτα από όλα, είναι αυτός οπού κατάφερε να σταθεροποιήσει το σύστηνα της ομάδας από την ημέρα που ήρθε, από την αρχή της σεζόν του 2018-2019. Δεύτερον, είναι η έλλειψη κατάλληλης εναλλακτικής λύσης. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Μακάμπι Τελ Αβιβ δεν βλέπει κάποιο προπονητή που να μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, να ταιριάξει στο σύστημα και να κάνει την διαφορά σε αυτή την σεζόν, ελεύθερο στην αγορά. Ενώ υπάρχει και το θέμα της αποζημίωσης του τεχνικού τιμ που θα φύγει σε περίπτωση νέου προπονητή, αλλά και καραντίνας για μια εβδομάδα.