Skip to main content

Σφαιρόπουλος: «Άλλες ομάδες θα είχαν διαλυθεί, η Μακάμπι όχι»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επέστρεψε στις νίκες, μετά το 83-78 στην έδρα της Χάποελ Ιερουσαλήμ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να εμφανίζεται ανακουφισμένος, στις δηλώσεις του, με το φινάλε του ματς.

"Θέλω να πετύχω, όλη η ομάδα θέλει να συνέλθει. Παλεύουμε μαζί. Είχαμε κακό μομέντουμ, πολλά πράγματα έγιναν στην ομάδα. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω δικαιολογίες, θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως τώρα, επειδή το πιο σημαντικό είναι το πώς παλεύουμε", ήταν το σχόλιο του Έλληνα προπονητή, ενώ στην συνέχεια στάθηκε στην στήριξη που είχε από την διοίκηση της ομάδας.

"Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την στήριξή του στο πρόσωπό μου και την ομάδα. Βρίσκομαι καιρό σε αυτή την δουλειά και ξέρω τι γράφεται κι ας μην το διαβάζω.  Ήμασταν σε κακή φάση, δεν θα χρησιμοποιήσω δικαιολογίες. Όταν προετοιμάζεσαι για μία σεζόν, έχεις στιγμές που πέφτεις κάτω. Το πιο σημαντικό είναι ότι παλέψαμε ακόμα και στους αγώνες της EuroLeague που χάσαμε από λάθος αποφάσεις. Σήμερα (σ.σ χθες) όλοι στάθηκαν στο ύψος των προσδοκιών και απέδειξαν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην Μακάμπι. Πιστεύουμε σε αυτούς, δεν ξέχασαν να παίζουν μπάσκετ. Άλλες ομάδες θα είχαν διαλυθεί μετά από αυτά που έγιναν και τις συνεχόμενες ήττες. Εμείς όχι, μείναμε ενωμένοι".