Skip to main content

Euroleague – Ο Ολυμπιακός για μία νέα αρχή με Ερυθρό Αστέρα

Με τρία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Euroleague, με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται στην αναμέτρηση του ΣΕΦ, εκεί που ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (21:00).

Μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, από Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη για το 2022, που θα τους διατηρήσει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, αλλά θα του επιτρέψει να πάρει και την ρεβάνς, για την ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο Βελιγράδι. Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν για την ομάδα του Πειραιά, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να μην έχει ξεπεράσει, ακόμα, τον τραυματισμό του, από το ματς του Τελ Αβίβ, ενώ επέστρεψε και ο… κορονοϊός, με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη τρία κρούσματα (δύο παίκτες και ένα μέλος του σταφ).

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στις 19:00, με την Ζενίτ να υποδέχεται την Αναντολού Εφές, ενώ στις 22:00, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Βιλερμπάν.

Να θυμίσουμε πως έχει αναβληθεί το ματς της Μακάμπι με την Φενέρμπαχτσε, λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις των Τούρκων.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

19:00 Ζενίτ – Αναντολού Εφές

21:00 Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

22:00 Μπαρτσελόνα – Βιλερμπάν