Skip to main content

Χάινς: «Μια ήττα είναι μια ήττα, όμως την ασέβεια δεν την αφήνω να περάσει έτσι»

Το επεισόδιο ανάμεσα στον Κάιλ Χάινς και τον Μάρκο Γκούντουριτς, στο φινάλε της αναμέτρησης της Αρμάνι με την Φενέρμπαχτσε, στιγμάτισε την αναμέτρηση του Μιλάνου, με τον Αμερικανό σέντερ να δίνει την δική του εξήγηση, με ένα μακροσκελές ποστ στο twitter, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού, από πλευράς του Σέρβου άσου.

Όπως υποστηρίζει ο Χάινς, ο Γκούντουριτς μίλησε απρεπώς προς τον Έτορε Μεσίνα, με τον ίδιο να παρεμβαίνει.

Αναλυτικά:

"Προς όλους τους φίλους της Φενέρμπαχτσε που μου στέλνουν μηνύματα και σχόλια: Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι και μπορώ να αποδεχθώ την ήττα και έναν αντίπαλο να παίζει καλύτερα από εμένα. Αυτό όμως που δεν θα δεχθώ είναι ασέβεια με πρόθεση προς τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου.

Ο Γκούντουριτς είναι σπουδαίος παίκτης και είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όσα είπε όμως στο τέλος του αγώνα προς τον προπονητή μας, ήταν αχρείαστα και φρόντισα να του κάνω σαφές πως δεν επρόκειτο να το αφήσω αυτό. Ίσως η συμπεριφορά μου να μην θεωρείται σωστή, αλλά είμαι ένας άνθρωπος του σεβασμού και πάντοτε θα υπερασπίζομαι τους δικούς μου ανθρώπους όταν αισθάνομαι ότι κάποιος δεν τους σέβεται.

Όταν ήμασταν στην Κωνσταντινούπολη νωρίτερα στη σεζόν και νικήσαμε με μεγάλη διαφορά, κανένας από την ομάδα μας δεν έδειξε ασέβεια κατά την διάρκεια του αγώνα. Κάναμε το παιχνίδι μας και το αφήσαμε εκεί.

Μια ήττα είναι μια ήττα. Ένας αγώνας είναι ένας αγώνας. Όμως την ασέβεια δεν την αφήνω να περάσει έτσι.

Απολαύστε το υπόλοιπο της σεζόν της Euroleague."