Skip to main content

Μακάμπι - Τέλος και επίσημα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που οδήγησε τη Μακάμπι σε τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ισραήλ, θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά από περισσότερα από τρία χρόνια στον σύλλογο. Οι διοικούντες του συλλόγου βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Όντετ Κάτας, ώστε ο τελευταίος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ιδιοκτήτες και η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ συναντήθηκαν σήμερα με τον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο προπονητής θα απαλλαχτεί από τα καθήκοντά του. Ο έμπειρος προπονητής, που οδήγησε τους κίτρινους να κατακτήσουν τα τρία τελευταία πρωταθλήματα Ισραήλ και το περσινό Κύπελλο, θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά από περισσότερα από τρία χρόνια. Ο Avi Even θα είναι προσωρινός αντικαταστάτης.

 

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο για την αλλαγή της κουλτούρας στην ομάδα όταν έφτασε, τη συμβολή του στην ανάδειξη νέων παικτών και προπονητών, οδηγώντας την ομάδα σε μια εξασφαλισμένη θέση στα playoffs της EuroLeague την ημιτελή σεζόν 2019/20 και φυσικά για την κατάκτηση τριών συνεχόμενα πρωταθλήματα Ισραήλ, ένα State Cup και δύο Winner Cups κατά τη διάρκεια των τρεισήμισι σεζόν του, δημιουργώντας παράλληλα μια ιδιαίτερη σύνδεση με το πνεύμα και την κληρονομιά της Μακάμπι. Καλή τύχη».