Skip to main content

Σφαιρόπουλος: «Έκανα μόνο φίλους στην Μακάμπι, φεύγω από την ομάδα που αγαπώ»

Μακάμπι και Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, με τον Έλληνα προπονητή, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, να στέλνει το μήνυμα του στους φίλους που αφήνει πίσω του.

Αναλυτικά:

"Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της Μακάμπι που μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω αυτό το ιστορικό κλαμπ Να πω ευχαριστώ στους παίκτες που προπόνησα αυτά τα τέσσερα χρόνια για τη συνεργασία τους. Επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές, τα μέλη του σταφ και τους ανθρώπους στα γραφεία του συλλόγου για την εξαιρετική σχέση που είχαμε. Έκανα μόνο φίλους στη Μακάμπι.

Τέλος να πω ευχαριστώ σε κάθε ένα ξεχωριστά από τους φιλάθλους της Μακάμπι για την αγάπη που μου έδειξαν. Αυτές οι στιγμές θα έχουν ιδιαίτερη θέση στη καρδιά μου για πάντα.

Δυστυχώς δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε τελευταία αν και προσπαθήσαμε να βγούμε από τη δύσκολη κατάσταση. Φεύγω από την ομάδα που αγαπώ ξέροντας ότι τις τελευταίες τέσσερις χρονιές ενστερνίστηκα τη φιλοσοφία της ομάδας και το μαχητικό πνεύμα που χαρακτηρίζει το κλαμπ. Δούλεψα με σεβασμό, περηφάνια και επαγγελματισμό.

Καλή επιτυχία σε όλους στην Μακάμπι στην πορεία της ομάδας. Πάμε Μακάμπι".