Skip to main content

Μακάμπι Τ.Α – Το πόρισμα για το βίντεο με τους Ρέινολντς, Νάναλι, Γουίλιαμς

Ο αποκλεισμός της Μακάμπι από την συμπολίτισσα Χάποελ είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ ντόρο είχε προκαλέσει και το βίντεο που είχε βγει στην δημοσιότητα, με τους Ρέινολντς, Νάναλι και Γουίλιαμς, να διασκεδάζουν, λίγες ώρες μετά την ήττα – αποκλεισμό της ομάδας τους.

Η διοίκηση της Μακάμπι πραγματοποίησε έρευνα για το γεγονός και μία εβδομάδα μετά την διαρροή του βίντεο, έκανε γνωστό το πόρισμα για το τι πραγματικά συνέβη.

Όπως αναφέρει το πόρισμα των ανθρώπων της Μακάμπι, οι τρεις παίκτες γευμάτισαν στο συγκεκριμένο εστιατόριο, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους, κάτι που κάνουν κάθε φορά μετά από εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του.

Όσον αφορά το βίντεο με την επίμαχη λεζάντα «δεν μας νοιάζει», δεν το δημοσίευσαν οι ίδιοι, αλλά μία σερβιτόρα του εστιατορίου, η οποία, εν αγνοία τους, τους κατέγραφε με το κινητό της.

Μάλιστα, με γραπτή τους δήλωση, οι Ρέινολντς, Νάναλι και Γουίλιαμς, συνέταξαν γραπτή δήλωση, με την οποία απολογήθηκαν για τα όσα συνέβησαν.

Αναλυτικά:

"Απολογούμαστε για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκαν τα γεγονότα. Κατανοούμε ότι, παρότι τα πράγματα παρουσιάστηκαν πολύ διαφορετικά απ ότι ήταν, οι εικόνες δείχνουν άσχημες και πληγώνουν τα συναισθήματα των φίλων και της διοίκησης της ομάδας. Το μόνο που έχουμε για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι αγάπη και σεβασμό. Ξέρουμε πως κάθε ήττα πονάει τους πάντες εντός κι εκτός του συλλόγου, ειδικά μια σαν κι αυτή της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου".