Skip to main content

Μπαρτσελόνα – Ακύρωσε το ταξίδι για την Ρωσία λόγω του πολέμου

Αλλαγή δεδομένων, αναφορικά με το σημερινό ταξίδι της Μπαρτσελόνα στην Ρωσία, για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Ζενίτ (25/2), καθώς, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, οι Καταλανοί αποφάσισαν να μην μπουν στο αεροπλάνο και να περιμένουν τις εξελίξεις, τις επόμενες ώρες. Ανοικτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψει ανήμερα του αγώνα.

Οι διοικούντες της Μπαρτσελόνα πήραν την απόφαση τους, λίγο πριν η αποστολή επιβιβαστεί στην πτήση που θα την μετέφερε στην Αγία Πετρούπολη, με την ενημέρωση των Καταλανών να αναφέρει πως «μετά από τις πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με τον πόλεμο ανάμεσα στην Ρωσία και την Ουκρανία, η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην ταξιδέψει σήμερα, με προορισμό την Αγία Πετρούπολης. Διάφορες συναντήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα κι η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ώρες».

Να θυμίσουμε πως την Παρασκευή (25/2)  η Euroleague έχει προγραμματίσει σύσκεψη των 18 ομάδων, ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση και να παρθούν οι όποιες αποφάσεις.