Skip to main content

Πρόεδρος Φενέρμπαχστε: «Γιατί έχει τόσο κόμπλεξ μαζί μας η Εφές»;

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς μίλησε σχετικά με την  ψηφοφορία των ομάδων - μετόχων της EuroLeague για το τι θα γίνει με τα αποτελέσματα των Ρωσικών ομάδων, σχολιάζοντας την στάση της Εφές.

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς δήλωσε ότι: «Η EuroLeague έχει 13 ομάδες με εγγυημένα συμβόλαια. Οι δύο είναι από την Τουρκία και η ψηφοφορία ήρθε 7-6. Η στάση της Εφές με εξέπληξε. Δεν είναι η πρώτη φορά όμως. Είναι κρίμα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν τέτοιο κόμπλεξ με τη Φενέρμπαχτσε. Παρά την αίτησή μας στην Εφές, εκείνοι ψήφισαν διαφορετικά (σ.σ. ψήφισαν υπέρ της διαγραφής των αγώνων των ρωσικών ομάδων). Δεν ξέρω γιατί μισούν τόσο πολύ τη Φενέρμπαχτσε. Με εξέπληξαν, αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Για το μπάτζετ της ομάδας του, ανέφερε: «Θα πρέπει να βρούμε πόρους για την ανδρική ομάδα μπάσκετ. Είμαστε ένα μέγεθος στην Ευρώπη. Δεν έχουμε ένα μπάτζετ της τάξεις των 3-4 εκατομμύρια, αλλά ούτε και των 30-35 εκατομμύρια. Θέλουμε να κρατήσουμε το μπάτζετ μας στα 20-22 εκατομμύρια».