Skip to main content

Ζντοβτς για Σλούκα: «Ελπίζω να μην κοιμηθεί καλά πριν από το παιχνίδι»

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας, Γιούρι Ζντόβτς μίλησε σχετικά με τον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, την Τρίτη (15/3, 20:00) και μεταξύ άλλων έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Σλούκα.

Ο κόουτς Γιούρι Ζντόβτς δήλωσε ότι:

Για το πρόγραμμα της Ζάλγκιρις: «Έχουμε τέσσερα ματς σε επτά ημέρες. Είναι δύσκολο να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο. Για εμάς τους προπονητές είναι σημαντικό να αξιολογούμε ποιοι παίκτες βρίσκονται σε καλή ημέρα. Ανυπομονώ για το παιχνίδι».

Για τον Φαλ: «Έχουμε ήδη παίξει απέναντι σε ομάδες με ποιοτικούς ψηλούς, σαν τον Ταβάρες. Τους χτυπάμε στη φυσική κατάσταση, γιατί δεν έχουν γρήγορα πόδια. Δεν θέλουμε να τους αφήνουμε να παίρνουν την μπάλα κοντά στο καλάθι».

Για το αν η Ζαλγκίρις θα έμπαινε στα playoffs σε περίπτωση που ο ίδιος καθόταν στον πάγκο της από την αρχή της σεζόν: «Δεν νομίζω πως μπορώ να την απαντήσω. Είχαμε πολλά προβλήματα, τραυματισμούς, αναβολές. Είναι πολύ δύσκολη αυτή η ερώτηση. Τώρα νικάμε, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη. Δεν είμαι ένας προπονητής που παίρνει την εύσημα αμέσως. Χρειάζομαι χρόνο για να αλλάξω το παιχνίδι της ομάδας μου. Όμως, όλα αυτά δεν έχουν σημασία τώρα. Πάμε να κερδίσουμε αύριο».

Για τον Σλούκα: «Ελπίζω πως θα έχει μια κακή μέρα (γέλια). Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, διαβάζει όλες τις καταστάσεις, σκοράρει και αναλαμβάνει τις ευθύνες. Πρέπει να τον... ενοχλήσουμε με την άμυνά μας. Ελπίζω να μην κοιμηθεί καλά πριν από το παιχνίδι»