Skip to main content

Μεσίνα: «Η ανοχή μας στο ντόπινγκ είναι μηδενική, ελπίζω ο Μήτογλου να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του»

Ο οργανισμός της Αρμάνι Μιλάνο είναι σοκαρισμένος στο άκουσμα της είδησης πως ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός, σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με τον Έτορε Μεσίνα να μην… μασάει τα λόγια του.

Έτσι, μετά το φινάλε του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, ο Ιταλός προπονητής ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος έχει μηδενική ανοχή στο ντόπινγκ, εκφράζοντας την ελπίδα πως ο Μήτογλου θα μπορέσει να αποδείξει πως πρόκειται απλά για ένα λάθος.

Αναλυτικά:  

"Εμείς ως εταιρεία, τόσο τα προηγούμενα χρόνια όσο και φέτος, κάναμε πάντα ό,τι μπορούσαμε για να ανταγωνιστούμε δίκαια, σεβόμενοι τον εαυτό μας, τους αντιπάλους μας και το παιχνίδι. Η ανοχή μας στο ντόπινγκ είναι μηδενική, είτε πρόκειται για επιπολαιότητα είτε για εσκεμμένη κακή συμπεριφορά.

Ελπίζω ο Μήτογλου να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του ότι ήταν ένα λάθος, προφανώς περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες στην υπόθεση, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα, επαναλαμβάνω είναι ο σεβασμός στη δουλειά μας.

Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία, δεν μπορούμε ποτέ να σκεφτούμε ντόπινγκ. Λυπάμαι πολύ για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο ιατρικό μας προσωπικό. Είναι άνθρωποι που θυμούνται ποιοι είναι οι κανόνες, πολύ προσεκτικοί σε όλα. Και αν συμβαίνουν εκτός ομάδας αυτά, ναι είναι κάτι που με ενοχλεί και μας ενοχλεί (σαν ομάδα) πολύ".